diabetiske hypoglykemi symptomer

Skjelvinger, svimmelhet, svetting, sult, Irritabilitet eller moodiness, angst eller nervøsitet, hodepine

Tidlige varseltegn og symptomer

Nighttime symptomer

Tidlige tegn og symptomer på diabetisk hypoglykemi inkluderer

alvor~~POS=TRUNC symptomer

Diabetiker hypoglykemi kan også oppstå mens du sover. Tegn og symptomer, som kan vekke deg, inkludere

Når bør du oppsøke lege

Hvis diabetiker hypoglykemi går ubehandlet, kan tegn og symptomer på alvorlig hypoglykemi oppstå. Disse inkluderer

Ta symptomene på alvor. Diabetiker hypoglykemi kan øke risikoen for alvorlige – og med dødelig – ulykker. Identifisere og korrigere faktorer som bidrar til hypoglykemi, for eksempel medisiner du tar eller uregelmessige måltider, kan hindre alvorlige komplikasjoner.

Informere folk du stoler på, for eksempel familie, venner og kolleger, om hypoglykemi er viktig. Deres vite hvilke symptomer du skal se etter og hva du skal gjøre i tilfelle du ikke er i stand til å hjelpe deg selv kan gjøre en potensielt vanskelig situasjon enklere å administrere. Det er også viktig at de vet å gi deg en injeksjon med glukagon, i tilfelle det blir nødvendig.

Symptomene kan variere fra person til person eller fra tid til annen, så det er viktig å overvåke blodsukkernivået jevnlig og holde oversikt over hvordan du føler deg når blodsukkeret er lavt. Noen mennesker ikke har eller ikke gjenkjenne tidlige symptomer (hypoglykemi ubevissthet). Hvis du har hypoglykemi ubevissthet, kan du kreve en høyere glukose mål rekkevidde.

Hypoglykemi kan la deg forvirret eller ubevisst, som krever øyeblikkelig hjelp. Sørg for at familie, venner og kolleger vet hva de skal gjøre.

Hvis du mister bevisstheten eller ikke kan svelge

Hvis du har symptomer på hypoglykemi flere ganger i uken, bør du oppsøke lege. Du må kanskje endre medisineringen eller dosering eller på annen måte justere diabetes behandlingsopplegg.

Fuktig ark eller sengetøy på grunn av svette, mareritt, tretthet, irritabilitet eller forvirring når du våkner

Klossethet eller rykninger, muskelsvakhet, talevansker eller utydelig tale, Uklar eller dobbelt syn, tretthet, forvirring, kramper eller anfall, bevisstløshet, Døden

Du bør ikke gis væske eller mat, som kan forårsake kvelning, du trenger en injeksjon av glukagon – et hormon som stimulerer frigjøring av sukker i blodet, du trenger akutt behandling på et sykehus hvis en injeksjon med glukagon er ikke på hånden