diagnose – mitralklaffen oppstøt

Legen vil spørre om din medisinske historie og din familiehistorie med hjertesykdom. Legen din vil også utføre en fysisk eksamen som omfatter lytter til ditt hjerte med et stetoskop. Mitralklaffen oppstøt gir vanligvis et hjerte knurrer, lyden av blod som lekker bakover gjennom mitralklaffen.

diagnostiske tester

Nyheter, tilkoblinger og samtaler for helsen

Legen vil da bestemme hvilke tester er nødvendig for å stille en diagnose. For testing, kan du bli henvist til en kardiolog.

Vanlige tester for å diagnostisere mitralklaffen oppstøt inkluderer

En ekkokardiogram er gjennomført.

Ekkokardiogram. Dette er testen som oftest brukes til å diagnostisere mitralklaffen oppstøt. I denne testen lydbølger rettet mot ditt hjerte fra en wandlike enhet (svinger) holdt på brystet produserer videobilder av hjertet ditt i bevegelse. Denne testen vurderer strukturen i ditt hjerte, mitralklaffen og blodstrømmen gjennom hjertet. En ekkokardiogram hjelper legen din få en nærmere titt på mitralklaffen og hvor godt det fungerer. Leger kan også bruke en 3-D ekkokardiogram.

Leger kan utføre en annen type ekkokardiogram som kalles en transesophageal ekkokardiogram. I denne test blir en liten transduser festet til enden av et rør satt ned spiserøret, noe som gjør det mulig å se nærmere på den mitral ventil enn en vanlig ekkokardiogram gjør. Leger kan også bruke en 3-D ekkokardiogram.

Plaid (& undefinedundefinedcommat; bob270) postet i Heart & Blood Helse Ti 21 juni 10:24 Vis

JudyHooper (& undefinedundefinedcommat; judyhooper) postet i Heart & Blood Helse Ons 22 juni 17:15 Vis

bibi12 (& undefinedundefinedcommat; bibi12) postet i Heart & Blood Helse fre 17 juni 16:00 Vis