dimetylsulfoksid (intravesikal rute) beskrivelse og merkenavn

Dimetylsulfoksyd er et renset preparat som brukes i blæren for å lindre symptomene på blæren tilstand kalt interstitiell cystitt. Et kateter (rør) eller sprøyte blir brukt til å sette løsningen inn i blæren, hvor det tillates å forbli i ca 15 minutter. Deretter blir løsningen utvist ved urinering.

Interstitiell cystitt er bare menneskelig bruk for dimetylsulfoksid som er godkjent av det amerikanske Food and Drug Administration (FDA).

Hevder at dimetylsulfoksid er effektive for behandling av ulike typer leddgikt, sår i sklerodermi, muskel forstuinger og belastninger, blåmerker, infeksjoner i huden, har brannskader, sår og mentale tilstander ikke blitt bevist.

Selv om andre preparater av dimetylsulfoksyd er tilgjengelige for industriell og veterinær (dyr) bruk, må de ikke brukes av mennesker, på grunn av deres ukjente renhet. Urenheter i disse preparatene kan forårsake alvorlige uønskede effekter hos mennesker. Selv om dimetylsulfoksyd påføres på huden, blir det absorbert i kroppen gjennom huden og slimhinnene.

Løsning

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Dette produktet er tilgjengelig i følgende dosering former