drospirenon og etinyløstradiol (oralt) beskrivelse og merkenavn

Drospirenon og etinyløstradiol kombinasjon blir brukt til å forhindre svangerskap. Det er en p-pille som inneholder to typer hormoner, etinyløstradiol og drospirenon, og når det tas skikkelig, hindrer graviditet. Det fungerer ved å stoppe en kvinnes egg fra fullt utvikle hver måned. Egget kan ikke lenger akseptere en sperm og befruktning forhindres.

Denne medisinen er også brukt til å behandle premenstruelt dysphoric lidelse (PMDD) og akne hos kvinner minst 14 år. PMDD er en alvorlig form for premenstruelt syndrom (PMS). Pasienter med PMDD kan ha alvorlige følelsesmessige og fysiske symptomer 10 til 14 dager før menstrua flyt starter.

Ingen prevensjonsmiddel er 100 prosent effektiv. Prevensjonsmetoder som har kirurgi for å bli steril eller ikke å ha sex er mer effektive enn p-piller. Diskutere alternativer for prevensjon med legen din.

Denne medisinen forhindrer ikke AIDS eller andre seksuelt overførbare sykdommer. Det vil ikke hjelpe som nødprevensjon, for eksempel etter ubeskyttet seksuell kontakt.

Tablett

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Dette produktet er tilgjengelig i følgende dosering former