Econazole (aktuell rute) beskrivelse og merkenavn

Ekonazol aktuell brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av et sopp eller gjær. Det fungerer ved å drepe sopp eller gjær, eller hindre veksten.

Econazole krem ​​brukes til å behandle

Econazole skum brukes til å behandle ringorm av foten mellom tærne (interdigital tinea pedis, fotsopp).

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Dette produktet er tilgjengelig i følgende dosering former

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Cream, Powder; Skum; Solution

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

allergi

Passende studier utført hittil ikke har vist pediatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av Econazole aktuell skum hos barn 12 år og eldre. Imidlertid har sikkerhet og effekt ikke er etablert hos barn yngre enn 12 år.

Pediatric

Ingen informasjon er tilgjengelig om forholdet av alder til effektene av Econazole aktuell krem ​​i den pediatriske populasjonen. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

geriatrisk

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatrisk-spesifikke problemer som ville begrense nytten av Econazole aktuell skum hos eldre.

Svangerskap

amming

Drug Interactions

Ingen informasjon er tilgjengelig om forholdet av alder til effektene av Econazole aktuell krem ​​i geriatrisk befolkningen. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

andre interaksjoner

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

dosering

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Tapte Dose

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Det er svært viktig at du bruker denne medisinen bare som anvist av legen din. Ikke bruk mer av det, ikke bruke det oftere, og ikke bruke den for en lengre tid enn legen bestilt. For å gjøre dette kan føre til uønskede bivirkninger eller hudirritasjon.

Dette legemidlet er til bruk på bare huden. Ikke få det i øynene, nesen, munnen eller skjeden.

Vask hendene før og etter bruk av dette legemidlet.

Påfør nok medisin til å dekke de berørte og omkringliggende hudområder, og gni forsiktig.

For pasienter som bruker skum

For å bidra til å rydde opp infeksjonen helt, er det svært viktig at du fortsetter å bruke denne medisinen for full tid for behandling, selv om symptomene begynner å rydde opp etter et par dager. Siden sopp eller gjær infeksjoner kan være veldig treg til å rydde opp, må du fortsette å bruke denne medisinen hver dag i flere uker eller mer. Hvis du slutter å bruke denne medisinen for tidlig, kan symptomene komme tilbake. Ikke gå glipp av noen doser.

Lagring

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Det er svært viktig at legen din sjekke fremgangen på regelmessige besøk. Dette vil tillate legen din for å se om medisinen fungerer og sjekke deg for eventuelle problemer eller uønskede effekter som kan være forårsaket av dette legemidlet.

Ikke bruk denne medisinen for en hud problem som ikke er kontrollert av legen din.

Hvis huden din problemet ikke blir bedre innen 2 uker eller mer, eller hvis det blir verre, sjekk med legen din.

Sjekk med legen din med en gang hvis du har en hud utslett, brennende, stikkende, hevelse, rødhet eller irritasjon på huden.

Gode ​​helsevaner er også nødvendig for pasienter som bruker denne medisinen til å rydde opp infeksjonen helt, og for å bidra til at det kommer ikke tilbake.

For pasienter som bruker krem ​​for fotsopp (tinea pedis, ringorm av foten), følgende instruksjoner vil bidra til å holde føttene kjølig og tørt

For pasienter som bruker krem ​​for ringorm i lysken (tinea cruris, skrittsopp), vil følgende instruksjoner bidra til å redusere gnaging og irritasjon, og vil også bidra til å holde lysken tørt og kjølig

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.