erektil dysfunksjon

Hva er årsaken til ereksjonsproblemer?

En ereksjon problemet er manglende evne til å få eller opprettholde; en ereksjon som er fast nok for en mann å ha samleie. Du vil kanskje ikke; å få ereksjon i det hele tatt, eller du kan miste ereksjonen under samleie før; er du klar. Hvis tilstanden vedvarer, er den medisinske betegnelsen erektil dysfunksjon.

Ereksjonsproblemer er vanlig hos voksne menn. Faktisk nesten alle mennesker erfaring; sporadiske problemer med å få eller opprettholde en ereksjon. I mange tilfeller er det en; midlertidig tilstand som vil gå bort med lite eller ingen behandling. I andre tilfeller; det kan være en pågående problem som kan skade en manns selvfølelse og skade hans forhold; med sin partner, og dermed krever behandling.

Hvis du har vanskeligheter med å ha eller beholde en ereksjon mer enn 25% av tiden; det er ansett som et problem.

Diagnose

I det siste, var ereksjonsproblemer antatt å være “alt i mannens sinn.” menn; ofte ble gitt unhelpful råd som “ikke bekymre deg” eller “bare slappe av, og det vil,. ta vare på seg selv” I dag, leger tror at når problemet ikke er forbigående; eller går ikke bort på egne, fysiske faktorer er ofte årsaken.

En måte å vite om årsaken er fysisk eller psykologisk er å finne ut om deg; har nattlige ereksjoner. Normalt menn har tre til fem ereksjoner per natt, hver; varer opptil 30 minutter. Legen din kan forklare en test for å finne ut om du er; ha det normale antall nattlige ereksjoner.

I de fleste menn har ereksjonsproblemer ikke påvirke sexlysten.

Prematur ejakulasjon (når orgasme, kommer på for fort) er ikke det samme som impotens. Sammen med partneren din; du bør søke rådgivning for dette problemet, som er vanligvis på grunn av psykologisk; faktorer.

Ring legen din dersom

Mannlig infertilitet er også ganske annerledes; av impotens. En mann som er i stand til å opprettholde en ereksjon kan være svært dyktige; for fremstilling av sædceller som kan befrukte et egg. En ufruktbar mann er vanligvis i stand; for å opprettholde en ereksjon, men han kan være i stand til å få barn på grunn av problemer med; sædkvalitet eller andre faktorer.

En ereksjon krever et samspill av hjernen, nerver, hormoner og blod; fartøy. Alt som forstyrrer den normale prosessen kan bli et problem .; Vanlige årsaker er

Ereksjonsproblemer har en tendens til å bli mer vanlig som du alder, men de kan påvirke; menn i alle aldre, og når som helst i livet. Fysiske årsaker er mer vanlig i; eldre menn, mens psykologiske årsaker er mer vanlig hos yngre menn.

Legen din vil utføre en fysisk undersøkelse, som; vil trolig omfatte kontroll blodsirkulasjonen, en endetarms eksamen, en nevrologisk eksamen; og en eksamen på penis.

For å diagnostisere årsaken til problemet, vil legen spørre medisinsk historie; spørsmål, for eksempel

Tester som kan utføres omfatte

Ring legen din umiddelbart eller dra til legevakten hvis medisiner for ereksjon; problemer gi deg en uønsket ereksjon som varer mer enn en time. Permanent impotens; eller annen varig skade på penis kan skyldes denne tilstanden.

Behandlingen avhenger av årsaken. For eksempel, hvis problemet er forårsaket av; en hormonell ubalanse, medisiner for å behandle den underliggende endokrine lidelser vil; være foreskrevet. Rådfør deg med helsepersonell for nødvendig utredning og; ledelse.

Menn som tar nitroglyserin for en hjertesykdom (som enten tabletter, spray, eller patcher) bør ikke ta disse medikamentene. Når tatt med nitroglyserin; disse stoffene kan betydelig lavere blodtrykk. Noen menn har dødd av; kombinere disse stoffene og nitroglyserin.

Rådfør deg med helsepersonell for å se om en av disse behandlingene virker rett; for deg.

For mange menn, kan endringer i livsstil også hjelpe

Par som ikke kan snakke med hverandre er ikke sannsynlig å være i stand til å elske; til hverandre. Menn som har problemer med å kommunisere sine følelser kan finne det vanskelig; å dele med partneren sin eventuelle bekymringer om sin seksuelle ytelse. Hvis du; holde bekymringer for deg selv, er det mer sannsynlig å miste ereksjon. Menn som ikke kan; uttrykke og løse følelser av sinne eller frustrasjon mot sin partner kan holde; tilbake sin ereksjon som et våpen i konflikten. Under disse omstendigheter, rådgivning; kan være svært nyttig for både deg og din partner.

Hvis ereksjonsproblemer synes å være forårsaket av en medisiner du tar for en; urelatert tilstand, bør du kontakte lege. Du kan ha nytte av å redusere dosen; av stoffet eller skifte til en annen medikament som har det samme resultat, men ikke det samme; bivirkninger. IKKE justere eller avslutte medisiner uten å konsultere legen din; først.

Snakk med legen din om dine ereksjonsproblemer er knyttet til å frykte; av tilbakevendende hjerteproblemer – samleie er vanligvis trygt i disse forholdene.

behandlingstilbud

Se også