estar aktuell

Bruker For Estar

Terapeutisk Klasse: keratolytic

Noen av disse preparatene er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Kull tjære produkter bør ikke brukes på spedbarn, med mindre annet er regissert av legen din. Studier på denne medisinen har vært gjort bare hos voksne pasienter, og det er ingen spesifikk informasjon sammenligne bruk av dette legemidlet hos barn med bruk i andre aldersgrupper.

Mange medisiner har ikke blitt undersøkt spesifikt hos eldre mennesker. Derfor kan det ikke være kjent om de virker på akkurat samme måte som de gjør hos yngre voksne, eller hvis de forårsaker forskjellige bivirkninger eller problemer i eldre mennesker. Det finnes ingen spesifikk informasjon sammenligne bruk av denne medisinen i eldre med bruk i andre aldersgrupper.

Studier hos kvinner tyder på at denne medisinen utgjør minimal risiko for spedbarnet når det brukes under amming.

Før du bruker Estar

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Fortell din lege hvis du tar noen andre reseptbelagte eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisin.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder steinkulltjære. Det kan ikke være spesifikke for Estar. Vennligst les med forsiktighet.

Bruk denne medisinen bare som anvist. Ikke bruk mer av det og ikke bruke det oftere enn anbefalt på etiketten, med mindre annet er regissert av legen din. For å gjøre dette kan øke sjansen for bivirkninger.

Etter påføring steinkulltjære, beskytte det behandlede området mot direkte sollys og ikke bruk en sunlamp i 72 timer, med mindre annet er regissert av legen din, siden en alvorlig reaksjon kan forekomme. Sørg også for at du har fjernet all kulltjære medisin fra huden din før du går tilbake i direkte sollys eller bruke en sunlamp.

Ikke bruk denne medisinen til infiserte, blemmer, rå, eller oser områder av huden.

Hold denne medisinen vekk fra øynene. Hvis du ved et uhell skulle få noen i øynene, må du skylle med vann på en gang.

For å bruke krem ​​eller salve form av denne medisinen

For å bruke gel form av denne medisinen

For å bruke shampoo form av denne medisinen

For å bruke nonshampoo flytende form av denne medisinen

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Hvis denne medisinen er brukt i hodebunnen, kan det midlertidig misfarge blondt, bleket eller farget hår.

Riktig bruk av kull tjære

Kull tjære kan lage flekker på huden eller klær. Unngå å få det på klærne. Flekken på huden vil slites av etter at du slutter å bruke medisinen.

I dyrestudier har kulltjære vist seg å øke sjansen for hudkreft.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Forholdsregler når du bruker Estar

Tilgjengelighet Rx / OTC Rx og / eller OTC

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Psoriasis Humira, metotreksat, Remicade, ciklosporin, STELARA, infliximab, adalimumab, acitretin

Seboreisk eksem prednison, deksametason, hydrokortison aktuell, ketokonazol aktuell, Decadron, Proctozone HC, Deltasone

Dermatitt flutikason aktuell, triamcinolon aktuell, hydrokortison aktuell, prednisolon, doxepin aktuell, betametason aktuell, Kenalog

Estar bivirkninger

Estar (kulltjære aktuell)

 eller gå delta i Estar støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.