mørke ringer under øynene

Hvis du får nok søvn og fortsatt har mørke ringer under øynene, det er ikke uvanlig. Fatigue er ikke den eneste grunnen til mørke ringer under øynene. Hva synes å være mørke ringer under øynene er noen ganger bare skyggene fra puffy øyelokk eller groper under øynene som utvikler som en normal del av aldring.

Hvis misfarging og hevelse vises under bare ett øye og ser ut til å bli verre over tid, snakk med din fastlege. Hvis du ønsker en mer varig løsning enn concealers og over-the-counter kremer kan gi, se din hudlege for å få råd.

Kald. Prøv en kald komprimere, to kjølt teskjeer eller en pose frosne erter innpakket i en myk klut til å midlertidig redusere utvidede og misfarget under øynene blodkar;. Ekstra puter. Hev hodet med to eller flere puter for å unngå hevelser som oppstår når væske bassenger i nedre øyelokk,. Ekstra søvn. Selv korte netter vanligvis ikke forårsake ringer under øynene, en mangel på søvn gjør deg blekere og mer hul-eyed, så skygger og sirkler du allerede har blitt mer åpenbar.

Selvpleie

Avhengig av hva som forårsaker de ringer under øynene, kan legen anbefale reseptbelagte kremer eller en kombinasjon av behandlinger for å slette eller redusere misfarging. Laserterapi eller kjemisk peeling kan være nyttig i noen tilfeller. Hollows som forårsaker skygger kan glattes med injiserbare fyllstoff, og kirurgi kan eliminere puffy lokk.

Men mørke ringer under øynene vanligvis ikke er et medisinsk problem, og hjem rettsmidler for mørke ringer under øynene kan være alt du trenger for å administrere denne tilstanden.

Mild til moderat mørke ringer ofte svarer godt til enkle og rimelige behandlinger, for eksempel

gå til legen din