narkotika indeksen a til å

Ressursene nedenfor er gitt for å hjelpe å begrense søket til bestemte, målrettet legemiddelinformasjon. Informasjon er tilgjengelig for både forbrukere og helsepersonell opp på over 24.000 reseptbelagte og reseptfrie medisiner tilgjengelig først og fremst i USA.

Multum brosjyrer gir grunnleggende forbruker narkotika informasjon, for eksempel narkotika beskrivelser og interaksjoner, detaljer om mulige bivirkninger og effekten av tapte doser og overdoser, samt instruksjoner for bruk. Flygeblader er tilgjengelig på engelsk og spansk.

Hentet fra ledende helseinformasjon leverandør Wolters Kluwer Health, fakta og sammenligninger Integrerte MedFacts forbruker narkotika informasjonsbrosjyrer gi detaljert informasjon om narkotika indikasjoner, kontraindikasjoner og interaksjoner samt notater på sikkerhet og instruksjoner for bruk. Fakta og sammenligninger har vært en sentral kilde til legemiddelinformasjon for farmasøyter i mer enn femti år. Også kjent som Medispan IMM.

Micromedex® Avansert Consumer Information gir omfattende forbrukerinformasjon knyttet til et bredt utvalg av legemidler, for eksempel en liste over vanlig brukte merkenavn, narkotika beskrivelser, advarsler og forsiktighetsregler, og detaljert informasjon om riktig bruk av hvert medikament.

AHFS DI fra American Society of Health-System Farmasøyter ‘(ASHP) er den mest omfattende kilde til objektiv og autoritativ narkotika informasjon tilgjengelig for helsepersonell i dag. En helt uavhengig stab av narkotikainformasjons farmasøyter og andre profesjonelle redaksjonelle og analytiske ansatte grundig forskning AHFS DI innhold. Forfattere innlemme kliniske forskningsresultater, terapeutiske retningslinjer, og Food and Drug Administration (FDA) godkjente merking for å sikre at monografier inkluderer en kunnskapsbasert grunnlag for sikker og effektiv medikamentell behandling.

The Professional Drug Information database er et oppbevaringssted for narkotika informasjon hentet direkte fra FDA. Det inkluderer detaljerte notater på klinisk farmakologi av et bredt utvalg av legemidler.

Den MedFacts Natural Products Forbruker database er en omfattende kilde til informasjon om tradisjonelle og / eller konvensjonelle bruk av naturlige produkter. En grunnleggende oversikt over hver produktet er gjort tilgjengelig (inkludert doser, mulige interaksjoner, bivirkninger og kontraindikasjoner) sammen med sikkerhet og / eller effekt karakterer fra Wolters Kluwer Health.

Den MedFacts Natural Products Professional database er en omfattende kilde til informasjon om tradisjonelle og / eller konvensjonelle bruk av naturlige produkter. En grunnleggende oversikt over hver produktet er gjort tilgjengelig (inkludert doser, mulige interaksjoner, bivirkninger og kontraindikasjoner) sammen med sikkerhet og / eller effekt karakterer fra Wolters Kluwer Health.